Inergen

Et INERGEN anlæg sikrer dine værdier i tilfælde af brand

Det klassiske sprinkleranlæg kan være en ganske fornuftig løsning, men hvis det går i gang, kan du være sikker på, at næsten alt i lokalet er beskadiget eller ødelagt. Sådan er det ikke med et INERGEN anlæg!

INERGEN er et stationært brandsikrings anlæg som selv detektere og slukker branden og forhindre genantændelse uden brug af vand eller kemikalier, men ved hjælp af en blanding af atmosfæriske luft, med lavere indhold af ilt. Ilden kvæles, inden den rigtig kommer i gang. Man kan nemt opholde sig i rummet selv om ilt mængden er lavere, da der er tilsat CO2, som sikre at kroppen selv justere ilt optagelsen til det rette niveau.

Inergen bevarer alt inventar fuldstændig intakt. Hos Thomsens Brandteknik i Odense på Fyn kan vi tilbyde denne banebrydende form for brandsikring.

Den virker ved at pumpe Inergen ud i lokalet, som så sænker ilt niveauet til under 15 % og derfor kvæler ilden. Udover at være en meget effektiv brandslukker, er INERGEN totalt ufarlig for mennesker. Luften minder meget om atmosfærisk luft, men med et lavt ilt-indhold, som forhindrer forbrænding. Samtidig er der et højere indhold af CO2 der bevirker, at mennesker optager ilt nemmere. Indholdet er 52% Nitrogen, 40 % Argon og 8 % Carbon Dioxide. Man vil kun opleve få gener, som højere puls og let stakåndethed,  ved at være i lokalet, hvis/når? anlægget detekterer ildebrand og sætter i gang.

Inergen anlæg

INERGEN – et godt og sikkert alternativ til klassisk sprinkler- og vandtågeanlæg

Vi er autoriseret forhandler i Danmark af INERGEN anlægget Fire Eater Flex fra firmaet Fire Eater A/S.

Et INERGEN anlæg kan benyttes rigtig mange forskellige steder, f.eks. er det ideelt til serverrummet, hvor masser af data, hardware, tid samt penge vil være tabt, hvis et almindeligt sprinkleranlæg / vandtågeanlæg skal slukke branden. Med INERGEN vil kun det lille område hvor ilden startede blive berørt, og såfremt servere ikke er kommet i kontakt med ild eller røg og sod, burde de som udgangspunkt stadig være fuldstændig kampklar. Systemet er oplagt at få bygget ind stort set alle former for større nybyggede erhvervsdomiciler – og faktisk koster en sådan indbygning ikke meget mere, end et vandtågeanlæg.

Det kompakte INERGEN Fire Eater FLEX system vil også være en rigtig god løsning på bosteder eller på plejehjem, hvor en beboer kan have tendens til at ryge i sengen, eller have levende lys i nærheden af brandbare materialer. Det kompakte anlæg er på størrelse med et lille skab, og er nemt at installere. Systemet kommer med fjernovervågning, back-up batteri så det også virker under strømsvigt, og den eneste vedligeholdelse er et årligt serviceeftersyn.

INERGEN er en ugiftig, miljørigtig og sikker form for brandbekæmpelse, der ikke bare kan være med til at redde liv, men også sikre dine værdier, der kunne være tabt ved et ”gammeldags” automatisk brandslukningsanlæg som f.eks. et sprinkleranlæg.

Det er derudover også altid en god idé, altid at have brandslukkere tilgængelige. For virksomheder og institutioner er det faktisk et lovkrav.

Hvis der ikke hænger en offentlig tilgængelig hjertestarter i nærheden (det kan du tjekke her), så er dette også noget vi både forhandler og servicerer.

Kontakt Thomsens Brandteknik på Fyn for et tilbud på INERGEN brandsikring

Et INERGEN anlæg skal installeres af en autoriseret forhandler, og det er vi hos Thomsens Brandteknik.

Uanset om du holder til i Odense, Svendborg eller et andet sted i landet, kan vi tilbyde dig en god og professionel løsning, som sikrer både dig og dine ejendele i tilfælde af brand. Vi står klar med professionel og kyndig rådgivning om de forskellige muligheder.

Bliv ringet op