Førstehjælps­udstyr

Førstehjælpsudstyr

Thomsens Brandteknik sælger førstehjælps udstyr i meget høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Alle produkter er med Dansk tekst. Vi tilbyder desuden professionelt førstehjælpskursus overalt i Danmark.

Førstehjælpstasker og kufferter kan købes både med og uden abonnement på opfyldning. Vi sammensætter den rigtige pakke i samråd med virksomheden, så det bliver den rigtige løsning I får. Der er stor forskel på om det er en byggeplads, et landbrug eller en børnehave vi levere til.

Førstehjælps taske

Vi sælger førstehjælps tasker i meget høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder desuden professionelt førstehjælpskursus overalt i Danmark.

Soft førstehjælps taske

Vores soft førstehjælps taske er en favorit hos håndværkere og på kontoret. Tasken kan hænge i øjet, sættes fast med velkro og er lidt blød så den nemt kan trykkes ned i side døren eller i handskerummet eller en skuffe. Den bruges desuden ofte som tur taske i børnehaver. Den har følgende indhold.

Førstehjælps tasken fås både med- og uden abonnement.

Soft førstehjælps kuffert
Førstehjælps kuffert - DK1

DK1 førstehjælps kuffert

DK1 er en kvalitets kuffert som monteres på væggen. Den kan nemt rykkes ud af beslaget ved et uheld og tages med. Kufferten bruges bla. i køkkener, industri, institutioner og landbrug. Den har følgende indhold.

Førstehjælps-kufferten fås både med og uden abonnement.

Øjenskyllespray

250 ml øjenskyldspray

LANG SKYLLETID

Hvor de gængse øjenskylleprodukter har en effektiv skylletid på ca. 3 min. pr. beholder har denne øjenskyl på 250 ml har en konstant skylletid på 8 minutter og 15 minutter ved anbefalet brug: 5 sek. skyl, 5 sek. blink med øje.

En af fordelene ved at anvende øjenspray som øjenskyl er mulighed for at skylle med hoved i valgfri stilling.

Øjenskyl på spray skal ikke smides ud efterbrug, men først når dåsen er tom.

Kan leveres med vægholder.

Vi rådgiver om krav til mængder og om den bedste placeringen af din øjenskyl og montere dem med det samme, samt sørger for at de er skiltet, så de nemt ses.

På alle arbejdsteder, hvor der er risiko for at  få stoffer i øjnene skal der forefindes øjenskyl. Det er det enkelte stof der bruges, som bestemmer hvor lang skylletid der skal være.

Øjenskyl spray

Bliv ringet op