Brandslukker

Brandslukker Odense og Fyn

Brandslukker
– vi sælger håndslukkere med vand, skum, pulver og CO2

Alle kender den røde cylinder, håndslukkeren, der står rundt omkring på alle arbejdspladser, skoler og institutioner. Men faktisk findes der mange forskellige størrelser og typer af håndslukkere, som hver har deres fordele og særlige kendetegn. Fælles er dog, at alle håndslukkere skal have udført et serviceeftersyn fra tid til anden, hvis sikkerheden skal være i top.

Hos Thomsens Brandteknik på Fyn er vi eksperter i at levere netop den håndslukker, der passer bedst til jeres virksomhed.

Alt efter hvilken type virksomhed du driver, er der forskellige hensyn der skal tages, når det kommer til valget af brandmateriel. Størrelsen på bygningen har naturligvis betydning for, hvor mange brandslukkere, der skal bruges, og hvor store de skal være.

Det har også en betydning, hvilken type virksomhed, der er tale om. Der skal tages højde for, hvilke risikofaktorer, der er til stede, da der er stor forskel på, hvilke brande der opstår på et produktionsgulv med robotter, i forhold til en tøjbutik eller et storkøkken i en restaurant eller på et hotel.

Hvilken type, netop din virksomhed har behov for, sørger vi naturligvis for at afdække for dig. Vi forhandler alle typer håndslukkere, og har du specielle behov og ønsker, hjælper vi naturligvis gerne med det, så længe det opfylder kravene for brandsikkerhed.

Skal du have en pulverslukker, skumslukker eller trykvandslukker? Vi hjælper dig

Vi sælger håndslukkere fra den tyske topproducent Jockel. De er naturligvis alle godkendt efter dansk og europæisk standard (DS/EN3).

Skumslukkere og vandslukkere er meget udbredte typer af håndslukkere, og de er meget alsidige. Dog passer de ikke nødvendigvis til alle arbejdspladser. En vand- og skumslukker passer som udgangspunkt godt til butikker, kontorer, institutioner og autoværksteder.

En CO2-/kulsyreslukker skal bruges de steder, hvor brug af vand, pulver eller skum kan være med til at forværre branden eller udgør en fare ved slukningsforsøget.

Kulsyre er både effektivt og sikkert ved brand i elektriske installationer og ved brand i fedtstof eller frituren i et storkøkken. Der findes også specifikke fritureslukkere til netop det scenarie.

Pulverslukkere kan bruges i flere forskellige situationer. Vi anbefaler dog altid, at der ligger en pulverslukker i alle køretøjer, så en brand hurtigt kan komme under kontrol, hvis det måtte blive aktuelt. En pulverslukker er desuden et krav ved tankanlæg, varmt arbejde og når der køres ADR kørsel – (kørsel med farligt gods).

Årlig lovpligtig serviceeftersyn af brandmateriel
Vi har valgt at blive certificeret vedr. eftersyn af ildslukkere. Det betyder at vi er certificeret i henhold til DS 2320:2020.

Få et godt tilbud på brandslukkere i Odense, Svendborg, Fyn & resten af Danmark

Hos Thomsens Brandteknik har vi mange års erfaring, og vi leverer altid høj service og kvalitet til den rigtige pris. Med hovedsæde midt på Fyn er vi tilgængelige for hele landet.

Vi tilbyder desuden også salg og service af hjertestartere samt førstehjælpskursus og brandkursus.

Brandslange

Bliv ringet op