Hjertestarter

Udendørs skab til hjertestarter

En hjertestarter giver en tryg arbejdsplads
– vi tilbyder salg og service

Hjertestartere bliver mere og mere udbredte i Danmark, og heldigvis for det. Ved et hjertestop tæller hvert sekund, og jo hurtigere hjælpen sættes i gang, jo bedre er chancerne for overlevelse. Samtidig reduceres risikoen for alvorlige følgevirkninger betragteligt, når hjælpen påbegyndes med det samme.

Derfor er vores klare anbefaling, at en virksomhed med fokus på sikkerhed bør have en hjertestarter på arbejdspladsen (såfremt der ikke findes en offentlig hjertestarter i området – det kan du se om der gør her).

Det giver en tryghed og sikkerhed for medarbejderne, at hjælpen er lige ved hånden, hvis det utænkelige skulle ske – og det sker desværre hver dag rundt omkring i Danmark. Faktisk falder omkring 10 personer dagligt om med hjertestop i Danmark, og det kan ramme både unge som gamle.

Hos Thomsens Brandteknik på Fyn tilbyder vi både service- og salg af hjertestarter. Vi tilbyder desuden også et godt hjertestarterkursus, så dine medarbejdere er klar over hvordan den skal bruges, hvis det skulle blive nødvendigt.

Dertil sælger vi både indendørs- og udendørs skab til hjertestartere, som sikrer en god og forsvarlig opbevaring. Et udendørsskab, med alarm og varme, kan være en god idé, så hjertestarteren altid er tilgængelig, også udenfor virksomhedens åbningstid.

Bestil service på hjertestarter her

Få en god pris på hjertestartere samt service på Fyn og i resten af landet

En hjertestarter er ikke helt billig, men den er en god investering, som man håber ikke at få brug for – ligesom en forsikring – og det er alle pengene værd, hvis uheldet pludselig er ude. I sidste ende er prisen ikke særlig høj, hvis man tager i betragtning, at den kan redde et menneske fra død eller invalidering. Den sikkerhed vil dine medarbejdere være glade for!

Vi forhandler hjertestartere af mærket Primedic, som naturligvis lever op til gældende standarder. Den er enkel at bruge, og kan betjenes via én knap, og leveres naturligvis med vejledning på dansk.

Vi gør meget ud af at rådgive om fordele og ulemper ved de forskellige modeller samt at hjertestarteren bliver placeret og skiltet korrekt.

Den har et langtidsholdbart lithium-batteri, den kan bruges til både voksne og børn, og den laver automatiske selvtest og har en statusindikator, så man aldrig er i tvivl om, hvorvidt hjertestarteren er klar til aktion.

Vi udfører desuden tilsyn og service på langt de fleste hjertestartere, herunder mærkerne: Nihon Kohden, Philips, Physio-Control LifePak, Schiller, Zoll og selvfølgelig Primedic, som vi er forhandler af.

Kontakt os for salg af hjertestarter eller hjertestarterkursus og få et godt tilbud

Vores firma er placeret midt i Danmark lige lidt syd for Odense. Vi kan derfor lynhurtigt besøge vores kunder i Svendborg, Kerteminde og resten af Fyn. Vi tager desuden også gerne turen til Jylland og Sjælland, hvor vi bl.a. har kunder i Aalborg, Århus og København.

Vi går op i, altid at give jer den bedste service på markedet. Kontakt os for at høre mere.

 

Hjertestarter salg & service Odense og Fyn

Bliv ringet op