Burnblock

BURNBLOCK brandhæmmende spray på en naturlig og ikke giftig måde

Det danske firma BURNBLOCK har udviklet en brandhæmmende spray, som kan bruges på stort set alle ting, der er i fare for at antænde. Det kan eksempelvis være sengetøj, gardiner, tæpper eller sågar juletræet, som efter en tur med BURNBLOCK brandimprægnering, er sikret mod at bryde i brand.

Det kan også være havepavillonen, der skal sikres med en effektiv brandimprægnering, når den er rejst over grillen til firmaets sommerfest.

BURNBLOCK er certificeret med EUs højeste standard for reaktion på brand såvel som modstand mod brand. Det gør produktet meget brugbart og sikkert, når det gælder forebyggelse og brandimprægnering.

Den brandhæmmende spray kan benyttes på alle absorberende overflader: tøj, gardiner, tæpper, sengetøj, møbler, telte, presenninger, tagkonstruktioner, lofter, biler, campingvogn, båd og juletræ og -dekorationer. Praktisk talt kan alt inventar og træ imprægneres med BURNBLOCK og sikre, at det ikke går op i røg. Det giver sikkerhed for alle og god ro i maven. Du kan læse mere om BURNBLOCK på deres hjemmeside her.

Med BURNBLOCKs brandhæmmende spray er dine omgivelser sikret

BURNBLOCK er en uhyre effektiv brandhæmmer, og er meget let at påføre. Det ønskede materiale som skal beskyttes, skal blot sprayes, hvorefter de er sikret mod at antænde. Den patenterede formel forhindrer, at ilt kommer ind i materialet, og når ilten ikke er til stede, kan ilden ganske enkelt ikke brænde.

Samtidig er BURNBLOCK Ökotex certificeret og lavet på 100% naturlige materialer, som du også kan finde i fødevarer.

Det er derfor miljøvenligt, 100% bionedbrydeligt og også helt ugiftigt for mennesker. Dermed sikres dine ting, uden frygt for ubehagelige følgevirkninger.

Selv hvis BURNBLOCK ved et uheld kommer i brugerens øjne, er det ifølge den offentlige sundhedsvurdering ikke mere skadeligt end frugtsaft vil være.

Burnblock brandhæmmende spray

Kontakt os for et tilbud på BURNBLOCK brandimprægnering på Fyn og hele landet

Thomsens Brandteknik er distrubutør af produktet i Danmark. Så hvis du ønsker et produkt som er 100% naturligt, ugiftigt og bionedbrydeligt, er det os du skal kontakte. Produktet kan både benyttes som aktiv brandsikring såvel som passiv brandsikring.

Vi har kunder i bl.a. Odense, Svendborg, Århus, Aalborg og København, men vi kan hjælpe dig uanset hvor i landet du befinder dig. Kontakt os hvis du ønsker at høre mere.

Hvis du har brug for et professionelt kursus i brandbekæmpelse er vi også uddannede i at afholde dette, og herudover afholder vi også førstehjælpskurser. Vi tilbyder desuden også servicering og salg af hjertestartere samt diverse produkter inden for brandmateriel.

Bliv ringet op